Klimatpremie för lätta lastbilar

Utnyttja Energimyndighetens Klimatpremie

Gör ett smart val med NEXTEM Orca

Vi på Maskinparken Sverige är stolta över att kunna erbjuda framtidens transportlösning i form av den elektriska lättlastbilen Orca. Förutom att bidra till en hållbar framtid genom minskade koldioxidutsläpp och lägre bullernivåer, kan ditt företag nu också dra nytta av en betydande ekonomisk fördel genom Energimyndighetens klimatpremie.

Vad är klimatpremien?

Klimatpremien är ett initiativ från den svenska regeringen som administreras av Energimyndigheten. Syftet med premien är att underlätta övergången till miljövänliga fordon och därmed minska utsläppen av växthusgaser. Från och med den 13 februari 2024 kan företag, kommuner och regioner som investerar i nya eldrivna lätta lastbilar, som vår NEXTEM Orca, ansöka om ett bidrag på upp till 50 000 kronor per fordon.

Så här fungerar det

Klimatpremien är enkel att ansöka om och vi på Maskinparken hjälper dig gärna genom hela processen när du har bestämt dig för att uppgradera din fordonsflotta med en Orca. Då kan du ansöka om klimatpremien direkt via Energimyndigheten. Bidraget utbetalas efter godkänd ansökan och kan göra ditt köp ännu mer ekonomiskt fördelaktigt.

Varför välja NEXTEM Orca?

Genom att välja NEXTEM Orca får du inte bara en högpresterande, pålitlig och mångsidig lätt lastbil, utan du gör också ett medvetet val för miljön. Med Orcas imponerande specifikationer, inklusive en räckvidd på upp till 200 km per laddning och en lastkapacitet på 1000 kg, kombinerar du hållbarhet med effektivitet – och nu också ekonomisk smarthet med hjälp av klimatpremien.

Ta steget mot en grönare framtid idag

Låt oss tillsammans bidra till en hållbar framtid. Med NEXTEM Orca och klimatpremien från Energimyndigheten är det nu enklare och mer lönsamt än någonsin att investera i elektriska arbetsfordon. Kontakta oss idag för mer information om hur du kan dra nytta av denna möjlighet och bli en del av den gröna omställningen.

Rulla till toppen