Media

Välkommen till vårt mediegalleri för NEXTEM Orca – en plats där du kan utforska alla visuella detaljer av denna eldrivna lätta lastbil. Här har vi samlat ett omfattande urval av bilder som visar NEXTEM Orca från alla vinklar, så att du kan få en djupare förståelse för dess moderna design och avancerade funktioner.

Utforska NEXTEM Orcas design och funktionalitet

NEXTEM Orca kombinerar stilren design med funktionalitet, och i vårt mediegalleri får du chansen att se varje aspekt av denna elbil. Bläddra igenom bilder som visar allt från exteriörens aerodynamiska linjer till interiörens innovativa instrumentpanel. Varje bild är noggrant utvald för att ge dig en så detaljerad inblick som möjligt.

Maskinparken EV broschyr 2024

Bläddra i Maskinparkens EV-broschyr – en guide över vårt elfordonsssortiment. I vår broschyr hittar du detaljerad information om de senaste och mest innovativa elbilarna från de ledande varumärkena NEXTEM och ETOS®. Upptäck en ny era av hållbarhet och effektivitet med Maskinparkens utvalda modeller, perfekta för yrkesbruk.

Utforska NEXTEM och ETOS® – Framtidens Elbilar

Maskinparken är stolt över att kunna erbjuda elbilar från två av marknadens mest framstående varumärken. NEXTEM, kända för sina kompakta och smidiga elfordon, och ETOS®, som kombinerar hög prestanda med banbrytande teknik, är båda representerade i vårt sortiment. Vår EV-broschyr ger dig en överblick över alla tillgängliga modeller, deras specifikationer och fördelar, så att du kan göra ett informerat val.

Ladda ner Maskinparkens EV-broschyr

Vill du veta mer om vilka elbilar som passar dina behov? Ladda ner vår EV-broschyr och få tillgång till detaljerade beskrivningar av varje modell, inklusive information om räckvidd, laddningstider och unika funktioner. Med Maskinparkens elbilssortiment från NEXTEM och ETOS® är du redo att köra in i framtiden – hållbart och kostnadseffektivt.

Rulla till toppen